Broccolisalat

Broccolisalat

Broccolisalat er super nemt at lave, det smager dejligt og så passer den perfekt som tilbehør til rigtig mange retter.

Man kan, lige så med alle andre salater, tilføje andre ingredienser hvis man ønsker – dette er nemlig en ren grundopskrift på Broccolisalat.

Broccolisalat
Opskrift på

Broccolisalat

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

Ingen bedømmelser endnu
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 6 personer
Kalorier: 162kcal

Ingredienser

  • 1 stk. Broccoli hoved, skåret i små buketter
  • 75 g. Rucolasalat
  • ½ stk. Rødløg i tern
  • 6 stk. Bacon i skiver
  • 1 dl. Creme Fraiche
  • 4 spsk. Mayonnaise
  • 1 tsk. Sukker
  • 1 spsk. Hvidvinseddike Kan erstattes af citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Steg baconskiverne på en pande, indtil de er sprøde. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle, og haft dem herefter groft.
  • Rør dressingen sammen med creme fraiche, mayonnaise, hvidvinseddike og sukker. Smag den til med salt og peber. Ønsker man en lidt kraftigere smag, kan man evt. bruge lidt engelsk sauce og/eller lidt dijonsennep.
  • Vend de øvrige råvarer sammen med dressingen, og broccolisalaten er klar til servering.

Næringsindhold

Næringsindhold
Broccolisalat
Mængde pr. portion
Kalorier
162
% Daglig værdi*
Fedt
 
14
g
16
%
Mættet fedt
 
3
g
14
%
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Natrium
 
71
mg
1
%
Kalium
 
70
mg
2
%
Kulhydrater
 
2
g
1
%
Sukker
 
2
g
4
%
Protein
 
5
g
8
%
Vitamin A
 
407
IU
16
%
Vitamin C
 
2
mg
3
%
Calcium
 
38
mg
5
%
Jern
 
0.2
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*