Æggesalat

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 20m
  • Samlet tid: 20m
Gennemsnitlig karakter

(1/5)

1/5 5 1
Anmeld denne opskrift

1 stk anmeldelser

Æggesalat smager super godt oven på sild eller alene oven på et stykke franskbrød – evt. som sandwich. Det nemmeste er at købe sin æggesalat i det lokale supermarked, men den smager langt fra lige så godt som den hjemmelavede – og så er der ikke ret meget fyld i. Men hvorfor også købe, når det er super nemt at lave sin egen æggesalat. Herunder får du den opskrift som jeg har brugt i mange år.

Ingredienser

  • 6 hårdkogte æg
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 3 spsk. maynaise
  • 1 tsk. stærk sennep (Dijon)
  • 3 tsk. karry
  • 1 bundt purløg
  • Salt og peber

Sådan laver du æggesalat

Trin 1

Pil de hårdkogte æg og hak dem groft.

Trin 2

Rør dressingen godt sammen med creme fraiche, mayo, sennep og krydderier.

Trin 3

Hak en passende mængde purløg og rør dem i dressingen.

Trin 4

Til sidst vendes de hakkede æg i dressingen. Din hjemmelavede æggesalat er nu klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *