Æggesalat smager super godt oven på sild eller alene oven på et stykke franskbrød – evt. som sandwich. Det nemmeste er at købe sin æggesalat i det lokale supermarked, men den smager langt fra lige så godt som den hjemmelavede – og så er der ikke ret meget fyld i. Men hvorfor også købe, når det er super nemt at lave sin egen æggesalat. Herunder får du den opskrift som jeg har brugt i mange år.
Ingredienser
- 6 stk. Hårdkogte æg
- 3 spsk. Creme Fraiche
- 3 spsk. Mayonnaise
- 1 tsk. Dijonsennep
- 3 tsk. Karry
- 1 bdt. Purløg
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Pil de hårdkogte æg og hak dem groft.
- Rør dressingen godt sammen med creme fraiche, mayonnaise, sennep og krydderier.
- Hak en passende mængde purløg og rør dem i dressingen.
- Til sidst vendes de hakkede æg i dressingen. Din hjemmelavede æggesalat er nu klar til servering.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
Hej. Hvor lang tid kan den holde sig?
Det er et godt spørgsmål. Jeg plejer at spise det samme dag og evt dagen efter. men jeg tænker 3-4 dage i køleskabet.