Æggesalat opskrift

Æggesalat

Æggesalat smager super godt oven på sild eller alene oven på et stykke franskbrød – evt. som sandwich. Det nemmeste er at købe sin æggesalat i det lokale supermarked, men den smager langt fra lige så godt som den hjemmelavede – og så er der ikke ret meget fyld i. Men hvorfor også købe, når det er super nemt at lave sin egen æggesalat. Herunder får du den opskrift som jeg har brugt i mange år.

Æggesalat opskrift

Æggesalat

4 fra 36 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 6 stk. Hårdkogte æg
  • 3 spsk. Creme Fraiche
  • 3 spsk. Mayonnaise
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 3 tsk. Karry
  • 1 bdt. Purløg
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Pil de hårdkogte æg og hak dem groft.
  • Rør dressingen godt sammen med creme fraiche, mayonnaise, sennep og krydderier.
  • Hak en passende mængde purløg og rør dem i dressingen.
  • Til sidst vendes de hakkede æg i dressingen. Din hjemmelavede æggesalat er nu klar til servering.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

2 Kommentarer

  1. Camilla Vad Nielsen

    Hej. Hvor lang tid kan den holde sig?

    • Kim Jørgensen

      Det er et godt spørgsmål. Jeg plejer at spise det samme dag og evt dagen efter. men jeg tænker 3-4 dage i køleskabet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*