Tre ting du skal bage i din vinterferie

Tre ting du skal bage i din vinterferie

Dette indhold er sponsoreret

Tre ting du skal bage i din vinterferie

Vinterferien er her, og det betyder, at det er tid til at finde på hyggelige ting, som man kan lave derhjemme. Hvis man ikke lige skal på skiferie og bruge hele ferien på at stå på ski, så har man nemlig rigtig meget tid hjemme i Danmark til at lave hyggelige ting. Hvis man har lyst til at finde sin kreative side frem, så Lær at male her, men hvis man har mere lyst til at hygge derhjemme, så er det en oplagt mulighed for at gå i køkkenet. Det er nemlig super hyggeligt for hele familien at gå i køkkenet og bage sammen, ikke mindst fordi man kan spise det sammen bagefter. Vi har givet tre bud på, hvad man kan bruge kræfter på at bage i ferien.

Fastelavnsboller

Fastelavn er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at det også er højsæson for fastelavnsboller. Man må sige, at den klassiske boller har fået noget af et gennembrud de seneste par år. I dag laver næsten alle bagere deres egen version af denne festlige bolle, og man kan næsten ikke gå på de sociale medier uden at se billeder af alverdens fastelavnsboller. Men de smager også bare godt. Man kan sagtens selv begive sig ud i at lave fastelavnsboller, og det er faktisk ikke så svært. Når man laver dem selv, så kan man sagtens være lidt kreative med dem og lave dem lige efter ens egne smagsløg. Du kan eksempelvis prøve at putte chokolade i eller twiste cremen lidt, så du får en lidt opgraderet fastelavnsbolle. Et godt sted at starte, er ved at lave nogen store vandbakkelser.

Vintersmåkager

Hvis du har børn, så skal du ikke være bange for at tage dem med i køkkenet. De vil uden tvivl synes, at det er super sjovt at få lov til at være med i køkkenet. Selvfølgelig er det ikke alle ting, der er lige lette at lave med i børn i køkkenet. Men en ting, som børn helt sikkert kan være med til at lave, er småkager. Det kræver nemlig ikke så meget at lave nogle småkager. Køb gerne forskellige forme, så børnene kan få love til at stikke dem ud selv. Derudover så kan man også sagtens lave forskellige farver glasur, så de kan få lov til at dekorere dem lidt.

Brød

En anden ting, der er blevet super populært de seneste par år, er at bage sit eget brød. Men når man har travlt i hverdagen, så er det sjældent, der hvor man lige bager sit eget brød. Derfor er vinterferien en oplagt mulighed for at øve sig i kunsten at bage lækkert brød. Derudover så er der heller ikke noget bedre end at få frisk brød hver dag, og det vil familien sikkert også syntes.

   
   
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*