Sousvide steak

Nå nye højder i køkkenet med en sous vide maskine

Du kender garanteret det der med, at der bare skal ske noget nyt i køkkenet. Det kan være fordi du trænger til noget ekstra lækkert, eller fordi et hold gæster tropper op og din ellers udmærkede lasagne ikke helt virker tilstrækkeligt. Så skal der jo ske noget og det skal helst være noget lidt ekstraordinært.

Hvis du er frisk på at lege med nyt udstyr for virkelig at nå nye højder, så er sous vide maskinen måske lige noget for dig! Denne smarte maskine hjælper dig nemlig med at tilberede mad til perfektion hjemme i dit eget lille køkken, som med garanti vil imponere både dig, familien og vennerne.

Hvad er sous vide?

Sous vide er en helt speciel metode til tilberedning af mad og specielt bøffer, som restauranterne har kendt i årevis. Først nu er vi begyndt at lege med derhjemme og det har givet et kæmpe løft til kvaliteten af hjemmelavede bøffer. Denne metode giver nemlig de saftigste og mest perfekte bøffer, hvis blot du har udstyret – altså en sous vide maskine – og lidt know-how med i bagagen.

Sous vide går ud på, at du simpelthen vakuumpakker en madvare og derefter koger den i et vandbad ved en nøje reguleret temperatur. Vand leder nemlig varme langt bedre end luft. Det kræver selvfølgelig en sous vide maskine. Du kan finde det bedste på markedet ved at kigge i de nyeste test af sous vide maskiner. Der findes flere forskellige typer, så det kan godt betale sig at kigge flere igennem før du vælger.

Det tager tid

Skal du tilberede dine lækre, saftige sous vide bøffer, skal du sætte lidt ekstra tid af til tilberedelsen. Det tager nemlig lang tid, faktisk flere timer. Heldigvis passer bøfferne sig selv det meste af tiden, og du kan nå alt det andet du gerne vil i køkkenet og i huset inden bøfferne er klar til lidt kærlighed. Når de er færdige i vandbadet skal de nemlig lynsteges på en brandvarm pande eller grill, så de får den der skønne, lækre stegeskorpe.

Imponér venner eller familie med dine nye færdigheder i køkkenet og lær at tilberede alverdens ting i din nye sous vide maskine. Det er stadig ret nyt at have en maskine hjemme i det private køkken, så du kan sikkert lige nå at hoppe med på første bølge og have den før vennerne i madklubben får færten af vidunderet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*