Indret dit køkken lækkert med flotte plakater fra Minida

Indret dit køkken lækkert med flotte plakater fra Minida

Denne artikel er sponsoreret

Hvis du er en ægte foodie, bruger du sikkert meget tid i køkkenet – og du er selvfølgelig interesseret i at føle dig bedst muligt tilpas her. Har du et stort køkken, er det sikkert her hele familien samles om aften til aftensmad, og man bruger ofte mange flere timer i rummet, end man regner med. Dit køkken skal derfor selvfølgelig være hyggeligt indrettet, men det kan nemt glippe, når man rykker ind i en ny lejlighed eller et nyt hus – det er dog nemt at pifte køkkenet lidt op og med få midler, f.eks. ved at give køkkenlågerne en ny farve eller ved at vælge en af de dekorative plakater fra webshops som minida.dk.

Læs med her for gode indretningstips til køkkenet – og få mere lyst til at opholde dig i dette vigtige rum og lave god mad!

Pift væggene op med dekorative plakater og malerier

Væggene i køkkenet er helt bare hjemme hos mange mennesker, og det er bestemt ærgerligt, da det er vigtigt at have noget dekorativt at se på under madlavning, middage og kaffepauser. Der er mange forskellige muligheder på internettet, men tjek f.eks. Minida, der er en af Danmarks største forhandlere af plakater og malerier. De har en særskilt kategori for ‘køkken’ på deres hjemmeside. I kategorien er der mange oplagte muligheder til køkkenet som f.eks. plakater med opskriftryk, slagter-plakater og kaffe-plakater – eller hvad med en sushi-guide?

Om du er til drinks, en god bøf eller kaffe, er en sjov plakat en nem løsning. Andre muligheder er dekorative malerier med farverige abstrakte tryk, der giver et farvepift til selv det bruneste køkken. Farver gør os i godt humør og booster din glæde ved madlavningen – og så kommer du helt sikkert til at lave bedre mad og drinks af sjove og informative plakater på væggen!

Køkkenlåger – ikke kun til det praktiske!

I indretningsprogrammer på TV eller på Netflix virker det ofte som om, at indretningsarkitekterne bruger uendelige ressourcer og oceaner af tid på at renovere køkkener – men det behøver ikke at være krævende, hverken økonomisk eller på tidsfronten.

Nogle gange er det faktisk bare at tilføje en ny farve eller et sjovt indslag, der får hele rummet til at løfte sig og få det til at se mere indbydende ud. En nem ting kunne være at tilføje grønne planter eller blomster, der altid gør rummet mere levende. Et andet indretningstip er at male køkkenets mange låger og skuffer i en ny, frisk farve, der passer til resten af indretningen. Det giver meget liv til rummet og får det til at se næsten lige så nyt og lækkert ud som nyrenoverede køkkener i indretningsprogrammerne på TV.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*