Lej et fadølsanlæ

Lej et fadølsanlæg til dit kommende arrangement

Dette indlæg er sponsoreret

Lej et fadølsanlæ

Skal du afholde et større arrangement indenfor den nærmeste fremtid? I så fald kan du med fordel overveje at leje et fadølsanlæg. Med et fadølsanlæg sikrer du, at dine gæster altid har adgang til at få skænket en kold øl, som de kan nyde i hyggeligt selskab og til lækkert mad. At få serveret kolde fadøl til en fest er på mange måder prikken over i’et, som bidrager til at gøre festen virkelig god. Hvis du er interesseret i at have mulighed for at skænke kolde fadøl til dit kommende arrangement, kan du med fordel tage et kig på hjemmesiden til Skafte Øl & Vand, som er leverandør af fadøl, vand, øl og sodavand.

Lej et fadølsanlæg

Skafte Øl & Vand startede i 1985 ud med at have ni haner til rådighed. I dag er virksomheden vokset så meget, at de har over 200 haner på lager, som de kan udleje til deres kunder. Dette betyder, at du både kan leje haner til helt store arrangementer samt til de mindre. Vælger du at leje haner hos Skafte Øl & Vand, er du garanteret, at der altid følger både køleanlæg og kulsyre med, således at du er klar til at servere kolde fadøl fra start. Hvis du vælger at bestille to haner, følger der naturligvis både køleanlæg og kulsyre med til dem begge.

En billigere løsning

Vil du gerne have muligheden for at servere kolde fadøl til dine gæster, uden at det koster alt for meget, kan du vælge at leje en enkelt hane, som du selv skal montere på dit eget bord. Alternativt kan du vælge at leje en dobbelt-hane, som du også selv skal montere, men denne hane tillader, at du kan servere flere fadøl til dine gæster hurtigere. Hvis det ikke behøves at være billigt, kan du også vælge at leje en samlet fuld pakke, som inkluderer, at du både får fadølsanlæg samt bar i én samlet løsning. Med denne mulighed kan du også frit vælge, om du ønsker én, to eller hele tre haner. Er du interesseret i at leje et fadølsanlæg til dit kommende arrangement, så dine gæster kan nyde kolde øl til deres mad, kan du med fordel klikke ind på skafte.dk

Server kildevand til dine gæster

Til et arrangement er det også altid en god idé, at servere kildevand, især hvis arrangementet inkluderer mad. Mange har brug for andet end øl og alkohol til at nyde deres mad, og derfor er det en god idé at købe kildevand på flasker, som dine gæster altid kan tage af, når de har brug for det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*