Brdr. Price i Herning

Anmeldelse: Brdr. Price i Herning

Fredag skulle min bror og jeg til koncert i Herning. I den forbindelse skulle vi også have noget mad, og da Brdr. Price havde en restaurant i byen, var det nærliggende at besøge dem.

Vi havde et par uger forinden ringet og meldt vores ankomst, så der var selvfølgelig et bord klar til os da vi kom. Og vi kunne hurtigt få bestilt lidt drikkevarer. Det blev til en øl, dagens vin og lidt vand til.

Vi havde på forhånd bestemt os for at vi skulle prøve deres Herrebøf, som er en 450-500 grams stor højrebsbøf på ben af krogmodnet, dansk kødkvæg fra Kildegaarden. Da restauranten har begrænset mængder, havde vi bestilt maden da vi reserverede bord. Bøfferne skulle steges medium.

Herrebøf fra Brdr. Price i Herning
Herrebøf fra Brdr. Price i Herning

Efter lidt ventetid fik vi serveret en visuelt lækker steak, nogle lækre kartofler vendt i rigeligt med smør, en lækker bearnaise og lidt rødvinssauce. Alt sammen meget fint, lige indtil vi skar i bøfferne – de var fuldstændig gennemstegt. Tjeneren kom hurtigt over til os og kunne godt se at de ikke var gode. Hun undskyldte meget, og der blev lavet 2 nye bøffer og nyt tilbehør.

Efter lidt ventetid kom vores nye bøffer, og vi kunne konstatere at de også var gennemstegte. Vi nævnte dette for tjeneren og at vi ikke var interesserede i at de lavede 2 nye. Vi var sultne, så vi spiste dem som de var. Tjeneren undskyldte endnu engang og sagde at vi selvfølgelig ikke skulle betale for kødet, hvilket hjalp lidt på humøret. Og selvom de var gennemstegte, var de fyldt med smag, så dårlige var de jo ikke.

Og hvis vi lige skal vende tilbehøret, så var de små kartofler, som var vendt i rigeligt med smør, nok de lækreste kartofler jeg har smagt. Det samme med bearnaisen – det er nok også den bedste jeg har smagt, og jeg har ellers smagt mange forskellige igennem tiden.

Bedømmelse

Grundet de gennemstegte bøffer, kan jeg ikke give maden topkarakter, så den får 8/10 stjerner.

Betjening var i top, så den får 10/10 stjerner.

Stedet var fint og hyggeligt indrettet, så det får også 10/10 stjerner.

Prisen er generelt ganske fornuftige, men grundet vores uheldige bøffer, valgte restauranten og sige at vi ikke skulle betale noget. Så 10/10 stjerner.

Alt i alt vil jeg give oplevelsen 9/10 stjerner. Og jeg skal da helt sikkert besøge dem igen ved anden lejlighed.

 

2 Kommentarer

  1. Jeg kan kun være enig i din/jeres bedømmelse. Jeg har tidligere besøgt dem i Herning, og servicen var helt i top. Det var maden selvfølgelig også 🙂

  2. Det lyder da som en super god service fra deres side. Jeg bor i Aalborg, så måske man skulle tage et smut til Herning en dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*