Go Back Email Link
+ servings
Kalvecuvette i Airfryer
Opskrift på

Kalvecuvette i Airfryer

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

4.28 fra 11 stemmer
Print Pin Del på Facebook
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Hviletid: 20 minutter
Samlet tid: 1 time
Servings: 3 personer

Ingredienser

  • 1 stk. kalvecuvette. Den på billeder vejede 900 g.
  • groft salt

Fremgangsmåde

  • Start med at ridse din cuvettesteg og drys med salt.
  • Læg stegen ned i din skuffe i airfryeren.
  • Hvis din maskine har et "Roast"-program, så start med dette. 200 grader i 15 minutter, så du får en sprød steg.
  • Derefter sætter du maskinen til almindeligt airfryer-program. 160 grader i 20 minutter, eller indtil den har en kernetemperatur på 56-57 grader.
  • Sluk airfryeren og tag stegen ud. Lad den hvile i 15-20 minutter, inden du skære kødet. Velbekommen.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.