Go Back Email Link
+ servings
Kylling i Airfryer
Opskrift på

Helstegt Kylling i Airfryer

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

5 fra 2 stemmer
Print Pin Del på Facebook
Tilb. tid: 50 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Servings: 4 personer
Calories: 445kcal

Ingredienser

  • 1 stk. kylling (ca. 1300 g.)
  • 1 spsk. olie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Rengør kyllingen for indvolde og urenheder. Dub den tør med et stykke køkkenrulle.
  • Pensl kyllingen med olie og krydr den derefter med salt og peber. Du kan også bruge andre krydderier, hvis du ønsker dette.
  • Placer kyllingen i airfryeren med brystet nedad. Hæld 1-2 dl. vand i bunden af skuffen, så du har en lækker fond til saucen.
  • Steg kyllingen i 25 minutter ved 170 g. Herefter vendes kyllingen om på ryggen og steges videre i 25 minutter. Når der er 5 minutter tilbage, tjekkes om skindet er sprødt. Er skindet ikke sprødt, skrues temperaturen op på 200 grader de sidste 5 minutter.
  • Herefter skæres den helstegte kylling ud i passende stykker og serveres.

Næringsindhold

Næringsindhold
Helstegt Kylling i Airfryer
Mængde pr. portion
Kalorier
445
% Daglig værdi*
Fedt
 
20
g
24
%
Mættet fedt
 
5
g
23
%
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Natrium
 
250
mg
3
%
Kalium
 
738
mg
21
%
Kulhydrater
 
4
g
1
%
Protein
 
59
g
98
%
Vitamin A
 
31174
IU
1247
%
Vitamin C
 
43
mg
57
%
Calcium
 
33
mg
4
%
Jern
 
18
mg
200
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.