Go Back Email Link
+ servings
Tilbehør

Agurkesalat

Forfatter Kim Jørgensen
Ingen bedømmelser endnu
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Kim Jørgensen

Udstyr

  • Glas med patentlåg
  • Mandolinjern
  • Gryde

Ingredienser

  • 1 stk. Agurk
  • 1 dl. Lagereddike
  • ½ dl. Vand
  • 1 dl. Sukker
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær agurken i tynde skiver (nemmest med et mandolinjern) og læg dem op i en skål eller patentglas.
  • Kog eddike, vand, sukker, salt og peber op. Rør og lad det koge til sukkeret er opløst.
  • Lad lagen køle lidt af inden den hældes over agurkeskiverne.
  • Agurkesalaten skal stå i minimum 30 minutter inden de er klar, men gerne længere. De er bedst hvis de står til dagen efter.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.