Go Back Email Link
+ servings
Ingefærshot

Ingefærshot

Forfatter Kim Jørgensen
Ingen bedømmelser endnu
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 1 liter
Forfatter: Kim Jørgensen

Udstyr

  • Gryde
  • Si

Ingredienser

  • 2 stk. Citroner
  • 300 g. Ingefær
  • 2 l. Vand
  • 3-4 spsk. Honning

Sådan gør du

  • Skræl ingefæren og skær den i små skiver.
  • Skær citronen i skiver.
  • Sat vandet over til kogning og hæld ingefær og citron op i gryden.
  • Lad det simre i ca. 45 minutter, og tag herefter gryden af blusset.
  • Når ingefærvæsken har kølet lidt af, skal man si det, inden det sættes i køleskabet, så det er klar til din morgenshot dagen efter.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.