Undgå at din skærm går i sort mens du er i køkkenet
Ingredienser
2dl.æbleeddike
100g. sukker
Fremgangsmåde
Tag en gryde/kasserolle med tyk bund og smelt sukkeret ved medium varme.
Når du har en gylden karamel, tilsætter du eddiken. Det kan godt sprutte lidt, så pas på.
Drej gryden lidt rundt, så sukkeret bliver oplyst i eddiken og lad det småkoge ved medium varme i små 10 minutter. Det er vigtigt at gastrikken ikke koges for tyk, for den bliver mindst dobbelt så tyk når den er kold.
Når den er færdig, lader du den køle lidt af, inden du hælder den på en skoldet flaske og sætter låg på.
Næringsindhold
Næringsindhold
Gastrik
Mængde pr. portion
Kalorier
429
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.