Go Back Email Link
+ servings
Forretter

Tunmousse

Forfatter Kim Jørgensen
4 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 4 timer 15 minutter
Antal: 6 personer
Forfatter: Kim Jørgensen

Ingredienser

  • 4 blade Husblads
  • 2 ds. Tun
  • 1 tsk. Citronsaft
  • dl. Creme Fraiche
  • 1 dl. Piskefløde
  • 5 spsk. Hakket purløg
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Hæld tunen op i en skål og findel den med en gaffel.
  • Bland herefter creme fraiche, purløg, citronsaft, salt og peber sammen med tunen.
  • Læg husblassen i 3-4 spsk. koldt vand og smelt den over svag varme. Herefter skal den lige køle lidt af.
  • Pisk fløden til skum og bland det forsigtigt sammen med tunen.
  • Hæld husblassen i tunblandingen og rør det forsigtigt sammen.
  • Kom det hele op i en brødform eller ildfast fad og sæt det i køleskabet i ca. 4 timer, indtil tunmoussen er blevet fast.
  • Når tunmoussen har sat sig, hældes den ud på et fad og pyntes evt. med purløg, rejer og/eller dild, alt efter smag og behag. Velbekomme.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.