Go Back Email Link
+ servings
Råcreme opskrift

Råcreme

Forfatter Kim Jørgensen
4.86 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 6 personer
Forfatter: Kim Jørgensen

Ingredienser

  • 2 stk. Æggeblommer
  • 2 dl. Piskefløde
  • 1 spsk. Sukker
  • 1 stk. Vaniljestang

Sådan gør du

  • Skrab kornene ud af vaniljestangen og pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.
  • Pisk fløden til flødeskum og vend den med æggesnapsen, med en dejskraber.
  • Råcremen er nu klar til servering, med enten frugter eller til brug i frugtsalat/abemad.

Noter

Har man lidt råcreme til overs når man er færdig med desserten, kan det anbefales at fryse den ned. Du får en sindssyg lækker is ud af det :) Jeg laver altid dobbelt-portion af samme årsag ;)
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.