Go Back Email Link
+ servings
Pulled Pork Burger

Pulled Pork Burger

4.67 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 12 timer
Samlet tid: 12 timer 15 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 1-1½ kg. Nakkefilet

Krydderiblanding

  • 4 spsk. Brun farin
  • 1 spsk. Mild paprika
  • ½ spsk. Røget paprika
  • 2 tsk. Stødt spidskommen
  • 1 tsk. Sennepspulver
  • 1 tsk. Sort peber
  • 1 tsk. Cayennepeber

Fremgangsmåde

  • Dagen før du skal tilberede kødet, skal du afpudse kødet, hvor du fjerner eventuelle sener og fedtansamlinger.
  • Herefter skal du blande alle krydderierne sammen og gnide blandingen godt ind i kødet, så det bliver helt dækket.
  • Læg kødet i en pose og på køl natten over.
  • Næste morgen tager du kødet ud af posen og læg den i et ildfast fad, som du sætter i en forvarmet ovn ved 110 grader.
  • Efter ca. 12 timer, kan du tage den ud af ovnen og lade den trække i 15-20 minutter. Du kan sagtens lade kødet stå længere i ovnen, hvis du ønsker - kødet bliver bare ekstra mørt.
  • Når kødet har trukket, skal du tage 2 gafler og trække kødet fra hinanden - deraf navnet "Pulled Pork".
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.