Go Back Email Link
+ servings
pizzasnegle opskrift

Pizzasnegle

Forfatter Kim Jørgensen
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 1 time 15 minutter
Antal: 12 stk.
Forfatter: Kim Jørgensen

Ingredienser

Dej

  • 25 g. Gær
  • 2 dl. Lunken vand
  • 2 spsk. Olie
  • ½ tsk. Salt
  • 300 g. Hvedemel

Fyld

  • dl. Tomatpuré
  • ½ stk. Løg
  • 150 g. Kød efter eget valg (Oksefars, skinkestrimler, kyllingestrimler e.l.)
  • 3 dl. Revet ost
  • 1 tsk. Oregano

Sådan gør du

Dej

  • Smuldre gæren i vandet og rør så det bliver opløst.
  • Tilsæt olie, salt og mel, og ælt det godt sammen med hænderne.
  • Lad dejen hæve i ca. en halv times tid.

Fyld

  • Pil løget, del det i to og hak den ene halvdel fint. Den anden skal du ikke bruge.
  • Hæld tomatpuré op i en lille skål og bland den hakkede løg godt sammen med.

Pizzasnegle

  • Rul dejen ud til en aflang firkant på ca. 25x45 cm.
  • Fordel tomatpuré, revet skinke og ost udover dejen og drys med oregano til sidste.
  • Rul dejen sammen, på den lange side, til en pølse/roulade, og skær 10-12 lige store snegle.
  • Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 15 minutter mens ovnen bliver varmet op.
  • Dine pizzasnegle bages i ovnen i 12-14 minutter ved 220 grader (200 ved varmluft).

Noter

Pizzasnegle egner sig fint til frysning, så man kan evt. lave en dobbeltportion, så man altid har lidt lækkert i fryseren.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.