Go Back Email Link
+ servings
Mørbradgryde opskrift

Mørbradgryde

Forfatter Kim Jørgensen
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Kim Jørgensen

Ingredienser

  • 1 stk. Svindemørbrad på ca. 500 g.
  • 150 g. Bacon i tern
  • 150 g. Cocktailpølser
  • 1 stk. Løg, finthakket
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • dl. Fløde
  • 2 spsk. Paprika
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • 200 g. Champignoner i skiver Valgfrit

Sådan gør du

  • Svits bacon, løg og champignoner i en stor stegegryde.
  • Skær mørbraden i grove tern og svits dem sammen med den andet i stegegryden.
  • Tilsæt paprika og hakkede tomater, og lad det småsimre i et kvarters tid under låg.
  • Tilsæt fløde og lad hele mørbradgryden småkoge i yderligere 20-25 minutter.
  • Pølserne tilsættes 5 minutter før den er færdig.
  • Smages til med salt og peber.

Noter

Man kan evt. tilsætte lidt mel- eller saucejævner, hvis man synes sovsen er for tynd.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.