Go Back Email Link
+ servings
Koteletter i fad

Koteletter i fad

0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Udstyr

  • Ildfast fad

Ingredienser

  • 4-8 stk. Svinekoteletter
  • 150-200 g. Bacon i tern
  • 150-200 g. Cocktailpølser
  • 400 g. Champignoner i skiver
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • 1 stk. Løg, finthakket
  • ½ l. Fløde
  • 2 tsk. Paprika
  • Smør til stegning
  • Salt og peber til at smage til

Sådan gør du

  • Start med at stege bacontern sprøde på en pande og sæt dem derefter til side.
  • Krydre koteletterne med salt og peber, og steg den på panden i lidt smør. De skal have 1-1½ minut på hver side. Læg dem herefter op i et ildfast fad.
  • Svits løg og champignoner på panden. Når de er bløde, tilsættes fløde, bacon, cocktailpølser hakkede tomater og paprika, og lad det koge op i 5 minutter.
  • Hæld det hele over koteletterne i det ildfaste fad, og bag det i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.

Noter

Serveres med f.eks blomkålsris, krydderurter og salat.