Go Back Email Link
+ servings
pizzadej opskrift

Pizzadej

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 1 time
Samlet tid: 1 time 15 minutter
Antal: 2 pizzaer

Ingredienser

  • 15 g. Gær
  • 3 dl. Lunken vand
  • 1 tsk. Salt
  • 2 spsk. Olie
  • 2 tsk. Sukker
  • 425 g. Hvedemel

Fremgangsmåde

  • Smuldre dit gær i lunkent vand og rør til det bliver opløst.
  • Kom olie, salt og sukker i vandet, og rør rundt.
  • Tilsæt mel lidt af gang og ælt det godt sammen, så du får en smidig dej.
  • Sæt dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  • Når pizzadejen har hævet færdig, deles den i to og rulles ud til 2 pizzaer og er klar til fyld.
  • Når der er kommet fyld på, plejer jeg at bage dem i ca. 10-12 minutter ved 200 grader. Men det variere meget alt efter hvor meget fyld der er på pizzaen.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.