Snit løg og hvidløg, og steg dem i en gryde med olie i et par minutter.
Tilsæt kødet og rør rundt i gryden med en grydeske, til det er gennemstegt ved høj varme.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og krydderier.
Smag sovsen til med salt og peber, og evt. ekstra krydderier.
Skru ned på lav varme og tænd ovnen på 200 grader.
Nu er det tid til at lave Mornaysovsen. Klik på linket for at få opskriften. Nu skal du lave/samle din lasagne i et ildfast fad ved, skiftevis, at tilføje kødsovs, plader og mornaysauce i 3-4 lag, eller til der ikke er mere kødsovs. Slut evt. af med lidt revet ost på toppen.
Bag lasagnen i 35-40 minutter, til lasagnepladerne er bløde og osten på toppen er gylden.
Tag lasagnen ud og lad den stå 5-10 minutter inden servering, så bliver den lidt mere fast at skære i.