Go Back Email Link
+ servings
Gullash

Gullash

Forfatter Kim Jørgensen
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 3 timer
Antal: 4 personer
Forfatter: Kim Jørgensen

Ingredienser

  • 500 g. Oksekød i tern
  • 4 stk. Gulerødder i skiver
  • 2 stk. Hakkede løg
  • 1 spsk. Smør
  • 1 spsk. Paprika
  • 1 ds. Tomapuré - 140 g.
  • 1 l. Bouillon (Okse eller grøntsag)
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at sautere dine hakkede løg og gulerødder et par minutter i en stor gryde med smør.
  • Tilsæt oksekød og brun det godt af.
  • Tilsæt tomatpuré, paprika, lidt salt og peber, og rør det godt ud sammen med kødet.
  • Tilsæt bouillon så det dækker kødet, og lad det hele stå og simre i 2-3 timer.
  • Smag retten til med salt og peber og jævn den evt. med lidt maizenajævner eller meljævning hvis den er for tynd.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.