Go Back Email Link
+ servings
Gulerodskrebinetter

Gulerodskrebinetter

Forfatter Kim Jørgensen
Ingen bedømmelser endnu
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Kim Jørgensen

Ingredienser

  • 500 g. Hakket flæske- eller kalvekød
  • 150 g. Gulerødder, groftrevet
  • 150 g. Porrer i skiver
  • 1 stk. Æggehvide
  • Salt og peber
  • Olie eller smør til stegning

Sådan gør du

  • Bland kødet med porrer, gulerødder, ægge-hvide, salt og peber.
  • Form 8 krebinetter og brun dem på panden.
  • Læg herefter krebinetterne i et ildfast fad.
  • Steg krebinetterne færdig i ovnen i ved 225 grader ca. 30 minutter.

Noter

Serveringsforslag: Kartofler, urtebearnaise sauce, vinterråkost.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.