Go Back Email Link
Grillspyd med bacon og kylling

Grillspyd med bacon og kylling

Forfatter Kim Jørgensen
OBS: Jeg har med vilje ikke skrevet mængde på, da det afhænger af antal og størrelsen på dine grillspyd.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Forfatter: Kim Jørgensen

Udstyr

  • Grill

Ingredienser

  • Squash
  • Cherrytomater
  • Løg
  • Peberfrugt
  • Bacon i skiver
  • Kyllingfilet

Sådan gør du

  • Skyld og skær alle grøntsager i passende stykker. Cherrytomater ville jeg nok undlade at skære ud.
  • Skær kyllingfileter i passede stykker af ca. 3x3 cm.
  • Baconskiverne deles hver i sær i 3 stykker.
  • Nu er det bare at sætte de forskellige ingredienser på dine spyd. Når du sætter bacon på, folder du det lige en gang eller to, så sidder det bedre fast.
  • Herefter skal de bare på den varme og smurte rist, og grilles i 15-20 minutter.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.