Undgå at din skærm går i sort mens du er i køkkenet
Ingredienser
1stk.Banan
2stk.Æg
50g.Havregryn
2spsk.Hvedemel
50g.Proteinpulver efter eget valg
1½dl.Mælk
1tsk.Bagepulver
1tsk.Vaniljepulver
Fremgangsmåde
Mos bananen i en skål. Brug evt. en gaffel eller stavblender.
Tilsæt æg og havregryn, og mix det godt sammen med en stavblender eller håndmikser.
Tilsæt mælk, mel, proteinpulver, bagepulver og vaniljepulver, og bland det hele godt sammen.
Bag pandekagerne på en varm pande.
Pandekagen er klar til at blive vendt med en pallet, når der ikke er mere rå/våd dej at se. Pandekagen steges færdig på den anden side, indtil den er gyldenbrun.
Server dem lune med bær eller frugter på.
Næringsindhold
Næringsindhold
Proteinpandekager med banan
Mængde pr. portion
Kalorier
117
% Daglig værdi*
Fedt
3.3
g
4
%
Kulhydrater
10
g
3
%
Protein
6
g
10
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.