Go Back Email Link
+ servings
Jordbær Roulade

Jordbær Roulade

4.29 fra 14 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 2 timer
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Æg
  • 150 g. Sukker
  • 150 g. Hvedemel
  • 2 tsk. Bagepulver
  • dl. Piskefløde
  • 1 bk. Friske jordbær

Fremgangsmåde

  • Pisk æg og sukker med en elpisker, så den bliver luftig.
  • Tilsæt mel og bagepulver, og vend den grundigt i sukkermassen.
  • Tænd ovnen på 210 grader.
  • Hæld dejen ud på en bageplade, som er beklædt med bagepapir, og bag kagebunden i ca. 8 minutter.
  • Når den er bagt færdig, skal den lige stå og dampe af i et par minutter, inden du drysser lidt sukker på kagebunden og vender den ud på et nyt stykke bagepapir, hvor den skal køle af yderligere et par minutter, inden bagepapiret trækkes af.
  • Pisk fløden til skum og skær jordbærrene i stykker/skiver.
  • Fordel flødeskum og jordbær på den færdigbagte kagebund og rul forsigtigt rouladen sammen.
  • Jordbær rouladen kan godt spises nu, men jeg vil anbefale at du sætter den på køl i en times tid eller to, så den bliver mere fast og ikke går så nemt i stykker.
  • Inden servering kan rouladen evt. pyntes med glasur eller lidt flødeskum og jordbærstykker.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.