Opskrifter inden for: Tilbehør

Syltede rødløg opskrift

Syltede rødløg

Gennemsnitlig karakter: (3.9 / 5)

Syltede rødløg er super lækre og er et fint alternativ til agurkesalat. De sød-syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve. Så udover at smage godt, så sætter de også lidt ekstra kulør på din ret. Syltede rødlæg passer perfekt til hjemmelavet burger, ...

Læs hele opskriften
Opskrift på Mornaysauce

Mornaysauce

Gennemsnitlig karakter: (3.2 / 5)

Mornaysauce kan bruges til mange forskellige retter, men der hvor den oftest benyttes, er i den hjemmelavede lasagne, hvor den er en vigtig ingrediens. Der er mange som tager fejl af Mornaysauce og Bechamelsauce, hvilket er forståeligt – den store forskel er faktisk kun at der er ost i Mornaysauce, det er ...

Læs hele opskriften
Opskrift på persillesovs

Persillesovs

Gennemsnitlig karakter: (3.9 / 5)

Persillesovs er en gammel og klassisk sovs, som oftest serveres til f.eks. stegt flæsk eller en stegt rødspætte. Der findes flere slags persille herhjemme, men når man skal lave persillesovs, er det kruspersille man skal bruge. Den bredbladede persille, som man også kan købe herhjemme, kan til nød også bruges, men den er ...

Læs hele opskriften
Opskrift på tomatsuppe

Tomatsuppe

Gennemsnitlig karakter: (3.5 / 5)

Tomatsuppe er super lækkert og utroligt nemt at lave. Tomatsuppeserveres ofte som forret, men kan også sagtens serveres som natmad eller som en lille snack/mellemmåltid. Personligt har jeg altid noget hjemmelavet tomatsuppe med i tasken, når jeg er ude og fiske om vinteren. Det smager dejligt, mætter godt og giver ...

Læs hele opskriften
chokoladesovs/chokoladesauce

Chokoladesovs

Gennemsnitlig karakter: (4 / 5)

Chokoladesovs, eller chokoladesauce hvis man skal være fin på den, er noget de fleste elsker. Det kan bruges som tilbehør eller pynt på utrolig mange ting. Pandekager og flødeis er blandt favoritterne når der skal spise chokoladesovs. Mange tror fejlagtigt at chokoladesovs er svært at lave, men det er det bestemt ikke. Men ...

Læs hele opskriften