Opskrifter inden for: Piskefløde
Råcreme
Råcreme var ekstremt populært i 60’erne, hvor man blandede forskellige frugter i og kaldte det abemad. Det bruger man det stadig til, men i dag er det blot omdøbt til frugtsalat. Man kan selvfølgelig også bruge råcreme til andre ting. Personligt elsker jeg at fryse råcremen ned, så den bliver til ...
Læs hele opskriftenTunmousse
Tunmousse var et stort hit tilbage i 1980´erne, og er i dag blevet lidt af en klassiker blandt forretter, på højde med f.eks. rejsecocktail. Der findes mange forskellige opskrifter på tunmousse, men mange af dem er med forskellige typer løg, hvilket jeg ikke er så glad for, i rå udgave. ...
Læs hele opskriftenFlødekartofler
Flødekartofler er én af favoritterne, når det drejer sig om tilbehør til kød. Mange forbinder de flødestuvede kartofler med 80´erne, men det er en ret som aldrig går af mode i Danmark. Flødekartofler er lette at lave, kræver ikke ret mange ingredienser og så smager det super lækkert. Tip: Er ...
Læs hele opskriftenHjemmelavet vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis er bare nummer 1 når det drejer sig om flødeis. Især når det om sommeren serveres med friske jordbær eller på varme pandekager – Mums. Opskriften som jeg kommer med herunder, kræver at man har adgang til en ismaskine. Kan man lave vaniljeisen uden ismaskine? Ja det kan man godt, ...
Læs hele opskriftenCreme brulee
Creme brulee er en klassisk fransk dessert, som smager super godt. Desserten er forholdsvis let at lave, men det kræver god tid, og det bedste resultat opnås kun hvis du har en gasbrænder i dit køkken. Da din Creme brulee skal køle helt af inden man hælder sukker på, kan det være en ...
Læs hele opskriftenVafler
Lune og sprøde vafler er altid et hit hos mig, og sådan tror jeg det er hos de fleste. Vafler kan serveres med præcis det du kan li; flødeskum, sirup, is, syltetøj, chokoladesovs mv. Kun fantasien sætter grænser. Der findes mange forskellige opskrifter på vafler, men tit og ofte synes ...
Læs hele opskriftenChokolademousse
Jeg lagde for noget tid siden en opskrift op med hvid chokolademousse med passionsfrugt, men har efterfølgende fået et par mails med spørgsmål om hvor opskriften på almindelig chokolademousse er. Så den kommer her.
Læs hele opskriftenSvensk Pølseret
Svensk Pølseret er blevet lidt af en klassiker i det danske hjem, og ikke mindst hos børnefamilierne. Og det er der ikke noget at sige til. Gryderetten er super nem at lave og den smager dejligt. Er det sommer og er man til mad over bål, er svensk pølseret den ...
Læs hele opskriftenMørbradgryde med bacon og cocktailpølser
Mørbradgryde er en klassisk gryderet, som kan laves i mange variationer, og det er faktisk kun din fantasi og smagsløg som sætter grænserne. Dette er den klassisk opskrift på mørbradgryde med bacon, champignoner og cocktailpølser, som kan serveres med enten ris (evt. blomkålsris), kartofler eller, min favorit, kartoffelmos. Forskellige variationer Der ...
Læs hele opskriften