Om denne side

Kommentarer lukket til Om denne side | februar 5, 2018

Mit navn er Kim Jørgensen, og det er mig der skriver alle opskrifter og artikler her på Vielskermad.dk

Madbloggen har eksisteret siden 2017 og har igennem årene fået opbygget en pæn samling af madopskrifter. Dette har også medført en masse faste læsere. Vi har ca. 250.000 besøgene hver måned, hvoraf ca. 50.000 er er gengangere, som kommer igen for at finde ny inspiration. Tak for det 🙂

Til dagligt driver jeg SearchMore, som arbejder med online markedsføring, hvor jeg hjælper andre virksomheder med at blive mere synlig på nettet. Jeg driver også en lang række andre hjemmesider, bl.a de to webshops Purelust.dk og Gables.dk

Samarbejde med Vielskermad.dk

Jeg samarbejder gerne med forskellige firmaer, hvor jeg hjælper med promovering af deres produkter. Men det skal være produkter som relatere sig til mad og køkkenet, og kun produkter jeg personligt kan stå inde for. Al reklame vil blive tydeligt markeret. Kontakt mig på kim@searchmore.dk

Ønsker du bannerreklame på Vielskermad.dk, så skal du hive fat i firmat Concept, som står for den del. De kan fanges på tlf: 7020 4503.

 

csr-maerket logo

Juridiske oplysninger:

SearchMore
Møllevangen 9,
4281 Gørlev.
CVR: 29097933
Mail: kontakt@searchmore.dk