Opskrifter inden for: Ølopskrifter

Øl er noget som en stor del af den danske befolkning kan li. Faktisk blev der i 2017 drukket hvad der svarer til 60 liter øl per indbygger i Danmark. Det viser en rapport fra bryggeriforeningen.Men én ting er at gå ned i supermarkedet og købe en øl - en anden ting er at brygge dem selv. Det kan du læse mere om i min guide til ølbrygning. Men for at brygge øl, skal man jo også have nogen ølopskrifter at vælge imellem. Så jeg vil med tiden samle de bedste opskrifter på øl herunder.

Opskrift på belgisk stout

Belgisk Stout

Gennemsnitlig karakter: (2.9 / 5)

Denne belgiske stout har en næsten sort farve og en middel alkoholprocent på 4,5-5%. Stouten har en dejlig afbalanceret aroma og smag af ristet chokolade, kaffe og karamel – og så har den en perfekt bitter eftersmag. En øl som falder i alle stout-elskeres smag.

Læs hele opskriften
Good Old Barley Wine

Barley Wine

Gennemsnitlig karakter: (3.3 / 5)

Good Old Barley Wine er en mørk og stærk øl, som skal lagre længe inden den er klar til at drikke. Der skal bruges flere forskellige malt- og humlesorter, men den er alle pengene værd. Da jeg bryggede den blev der ca. 21 liter færdigbrygget øl, med en alkoholprocent på ...

Læs hele opskriften