Sværhedsgrad: Let

Tærtedej opskrift

Tærtedej

Gennemsnitlig karakter: (5 / 5)

Tærtedej er ofte noget man køber færdiglavet i det lokale supermarked, men personligt synes jeg ofte det smager syntetisk og er kedeligt. Jeg prøvede for nogle år siden at lave min egen tærtedej. Den tog ikke mange minutter at lave og den smagte super godt. Siden den dag har jeg ...

Læs hele opskriften
Kylling i Karry opskrift

Kylling i Karry

Gennemsnitlig karakter: (0 / 5)

Kylling i karry er en af de helt store favoritter hjemme hos os – og så gør det jo ikke noget at det nemt og hurtigt at lave 😉 Opskriften herunder er piftet lidt op med lidt grønt, hvilket bestemt ikke gør noget. Tip: Der er mange muligheder for at ...

Læs hele opskriften
broccolisalat opskrift

Broccolisalat

Gennemsnitlig karakter: (0 / 5)

Broccolisalat er super nemt at lave, det smager dejligt og så passer den perfekt som tilbehør til rigtig mange retter. Man kan, lige så med alle andre salater, tilføje andre ingredienser hvis man ønsker – dette er nemlig en ren grundopskrift på Broccolisalat.

Læs hele opskriften
Opskrift på Æbleflæsk

Æbleflæsk

Gennemsnitlig karakter: (0 / 5)

Æbleflæsk er en gammel, med god, dansk ret. Den er måske ikke så kendt blandt den yngre generation, hvilket er synd, for det smager jo super godt. Den kan dog oftest stadig findes på et traditionelt julefrokostbord. Den originale opskrift på æbleflæsk indeholder løg, men hvis man ikke bryder sig om ...

Læs hele opskriften
Æggekage i ovn opskrift

Æggekage i ovn

Gennemsnitlig karakter: (0 / 5)

Æggekage er en klassiker i det danske køkken. Det smager super godt, er nemt at lave og kan tilpasses dine favorit-ingredienser. Personligt tilsætter jeg altid kartofler, purløg og sprød bacon, men man kan tilsætte lige det man vil. Jeg har også haft succes med en lidt sundere æggekage, hvor der ...

Læs hele opskriften
Opskrift på Røræg og Scrambled eggs

Røræg

Gennemsnitlig karakter: (0 / 5)

Røræg, eller Scrambled eggs, er fast inventar i buffetten når man spiser brunch, og det er der flere grunde til. Men vigtigst er at det er nemt, lækkert og hurtigt at lave. Og så må man ikke glemme at æg er sundt.

Læs hele opskriften
Opskrift på pølsehorn

Pølsehorn

Gennemsnitlig karakter: (0 / 5)

Pølsehorn er et stort hit hos bl.a børn. De er perfekte at servere til børnefødselsdagen eller som en lille snack i madpakken. Uanset hvor og hvordan man servere sine pølsehorn, så vil det vække glæde. Opskriften på pølsehorn herunder, er den som jeg personligt selv bruger og som min datter ...

Læs hele opskriften
Falafel opskrift

Falafel

Gennemsnitlig karakter: (4.5 / 5)

Falafel er meget udbredt i mellemøsten, men stammer oprindeligt fra Palæstina. Herhjemme er falafel også meget populært blandt vegetarer, hvor kødet erstattes med falafel pga. det høje indhold af protein fra kikærterne. Derfor går de også under navnet “veganske frikadeller”. falafel bruges hovedsageligt som fyld i f.eks kebab, men kan også ...

Læs hele opskriften
bananasplit opskrift

Bananasplit

Gennemsnitlig karakter: (5 / 5)

Bananasplit er en klassisk dessert fra 80´erne, hvor den var et stort hit. Det er den også i dag, men ikke i lige så stor grad, da der er kommet mange andre lækre desserter til. En bananasplit kan laves på flere forskellige måder, men herunder får du den opskrift jeg ...

Læs hele opskriften
agurkesalat opskrift

Agurkesalat

Gennemsnitlig karakter: (3.5 / 5)

Agurkesalat er en tilbehør som smager super godt, og som passer til utrolig mange retter. Når jeg spiser hakkebøf, flæskesteg eller frikadeller, så er hjemmelavet agurkesalat fast inventar på bordet.

Læs hele opskriften