Opskrifter inden for: Gryderetter

Gryderetter er noget som jeg elsker, og er noget som også går under betegnelsen sammenkogt - hvilket det jo også er. En gryderet består som ofte af kød, grøntsager og krydderier, som bliver kogt i en eller anden form for væske, som evt. bliver jævnet til sidst. Herunder finder du alle vores opskrifter på gryderetter, som løbende bliver udbygget med nye.

Opskrift på millionbøf

Millionbøf

Gennemsnitlig karakter: (5 / 5)

Millionbøf er noget vi alle kender og har fået som barn. Typisk blev den serveret med kartoffelmos og rødbeder, men spaghetti eller ris er også en mulighed. Mange forveksler millionbøf med traditionel kødsauce – og af god grund. De to sovser minder nemlig meget om hinanden, men hvor man kan bruge ...

Læs mere
Chili con carne

Chili Con Carne

Gennemsnitlig karakter: (0 / 5)

Spørger man rundt vil man nok hurtigt finde et hav af forskellige opskrifter på den perfekte og bedste chili con carne. Men sagen er den, som med så meget andet, når det kommer til madlavning at man har friheden til at sætte sit eget præg på retten. En chili con ...

Læs mere
Svensk Pølseret

Svensk Pølseret

Gennemsnitlig karakter: (5 / 5)

Svensk Pølseret er blevet lidt af en klassiker i det danske hjem, og ikke mindst hos børnefamilierne. Og det er der ikke noget at sige til. Gryderetten er super nem at lave og den smager dejligt. Er det sommer og er man til mad over bål, er svensk pølseret den ...

Læs mere
mørbradgryde

Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser

Gennemsnitlig karakter: (4 / 5)

Mørbradgryde er en klassisk gryderet, som kan laves i mange variationer, og det er faktisk kun din fantasi og smagsløg som sætter grænserne. Dette er den klassisk opskrift på mørbradgryde med bacon, champignoner og cocktailpølser, som kan serveres med enten ris (evt. blomkålsris), kartofler eller, min favorit, kartoffelmos. Forskellige variationer Der ...

Læs mere