Opskrifter inden for: Gær

pizzadej opskrift

Pizzadej

Gennemsnitlig karakter: (5 / 5)

Pizza er noget vi alle elsker – oftest er det dog noget vi køber fra det lokale pizzaria. Men hjemmelavet pizza smager altså bare bedre og er en del billigere at lave. På en hjemmelavet pizza kan du benytte præcis det fyld du gerne vil ha på, og eksperimentere med ...

Læs hele opskriften
Opskrift på pizzasnegle

Pizzasnegle med skinke eller oksekød

Gennemsnitlig karakter: (5 / 5)

Pizzasnegle smager super godt, og er nemt at have med i madpakken eller i picnickurven på skovturen. Man kan lave pizzasnegle med næsten det fyld man ønsker, om det er skinke, oksekød eller en helt tredje slags kød. Nedestående opskrift er på pizzasnegle med skinke, men ønsker du en anden ...

Læs hele opskriften
Opskrift på snobrødsdej

Snobrødsdej

Gennemsnitlig karakter: (3.3 / 5)

Snobrød smager dejligt og det er utroligt hyggeligt at lave om sommeren. Hele familien samlet rundt om et bål, med hver deres pind med snobrød. Det er altså bare nummer 1. Herunder får du den opskrift på snobrødsdej, som jeg selv benytter med stor succes. Tilbehør/fyld til snobrød: Man kan ...

Læs hele opskriften
Opskrift på boller

Boller

Gennemsnitlig karakter: (5 / 5)

Boller hører sig til børnefødselsdagen, men passer også fint på morgenbordet når hele familien er samlet i weekenden. Jeg vil her gi dig opskriften på nemme og luftige boller. Er der noget bedre en nybagte boller? Vi kender alle den skønne duft, når der lige er blevet taget nybagte boller ...

Læs hele opskriften
kanelsnegle

Kanelsnegle med eller uden glasur

Gennemsnitlig karakter: (5 / 5)

Kanelsnegle er stort set altid et hit, uanset om de serveres for børn eller voksne. Og er de nybagte og dufter der af kanel i hele køkkenet – så bliver det bare ikke meget bedre. Kanelsnegle kan serveres til eftermiddagskaffen, men er også meget brugt til børnefødselsdage eller til brunchen, ...

Læs hele opskriften
croissant

Croissant med og uden fyld

Gennemsnitlig karakter: (5 / 5)

Croissanter er lækre og er altid et stort hit ved morgenbordet eller til brunchen. Desværre tager det alt for lang tid at lave en croissant fra bundet, derfor vælger de fleste at købe bake-off eller croissanter på dåse, som bare skal rulles ud. Jeg skal ikke sidde og spille hellig, ...

Læs hele opskriften