Opskrifter inden for: Æggeblommer

aspargessuppe opskrift

Aspargessuppe

Gennemsnitlig karakter: (0 / 5)

Aspargessuppe smager super godt, og bliver ofte brugt som natmad ved fester. Jeg laver det tit selv til familien, som aftensmad. Er der lidt tilbage, så er der også til frokosten dagen efter 🙂 Serveres med kødboller og brød/flutes. INFO: Anvendes asparges på dåse, hældes de til afdrypning i en ...

Læs hele opskriften
Råcreme opskrift

Råcreme

Gennemsnitlig karakter: (3.6 / 5)

Råcreme var ekstremt populært i 60’erne, hvor man blandede forskellige frugter i og kaldte det abemad. Det bruger man det stadig til, men i dag er det blot omdøbt til frugtsalat. Man kan selvfølgelig også bruge råcreme til andre ting. Personligt elsker jeg at fryse råcremen ned, så den bliver til ...

Læs hele opskriften
vaniljeis opskrift

Hjemmelavet vaniljeis

Gennemsnitlig karakter: (3.5 / 5)

Hjemmelavet vaniljeis er bare nummer 1 når det drejer sig om flødeis. Især når det om sommeren serveres med friske jordbær eller på varme pandekager – Mums. Opskriften som jeg kommer med herunder, kræver at man har adgang til en ismaskine. Kan man lave vaniljeisen uden ismaskine? Ja det kan man godt, ...

Læs hele opskriften
Koldskål

Koldskål

Gennemsnitlig karakter: (3 / 5)

Koldskål er en klassisk dansk ret, som vi alle kender. Den kan nydes hele døgnet, som enten morgenmad, mellemmåltid eller dessert. Den opskrift som jeg vil komme med herunder, er den helt klassiske med kærnemælk og æg. Kan også serveres med jordbær eller andre frugter.

Læs hele opskriften